Coachingprogrammet Ditt bästa liv

 Med dig, dina drömmar och mål i fokus arbetar vi framåt för att du ska nå ditt önskade läge.

 

Skapa ditt bästa liv
Känner du igen dig?
Sju sessioner med Pompom
Pompom sessioner

Ditt bästa liv är programmet för dig som vill hitta och leva ditt bästa liv – på dina villkor och med dig vid rodret! Du får kartlägga hur du vill leva, vilka element du vill ha mer av i ditt liv, vilka hinder du behöver ta dig förbi, och hur du gör det. Du, dina drömmar och mål är det som är i fokus under våra tolv veckor tillsammans.

Vi träffas på Zoom eller hörs över telefon. Vi börjar vårt arbete med att träffas två veckor i rad för att komma igång ordentligt. Sedan träffas vi varannan vecka och vi har totalt sju timmeslånga sessioner tillsammans. Du får stöd via sms/mail varje vecka och varje måndag har vi en kort incheckning. Incheckningen tar vi på telefon i tio minuter eller över mejl när du har tid. Dessutom får du en fokussession på 100 minuter. Då ses vi på Zoom där vi jobbar enligt Pomodorometoden och ser till att du får gjort det du behöver just nu. Vi checkar in 5 minuter och jobbar sedan fokuserat i 25 minuter, tar fem minuters paus, jobbar 25, tar fem minuters paus och tar den sista fokusstunden på 25 minuter. Vi avslutar med 10 minuter avstämning och reflektion.

 

Är du redo att leva DITT bästa liv? Då börjar du med att boka ett utforskande samtal där vi lär känna varandra lite bättre och du får berätta för mig vad du vill förändra. Jag berättar om coachning och hur vi kan jobba tillsammans för att du ska nå dina mål.