Jag arbetar i enlighet med ICF:s etiska riktlinjer och har tystnadsplikt.

Till ICF:s riktlinjer

Hur skulle du agera idag om du redan visste att du skulle lyckas?

Jag heter Victoria och det är jag som driver Pompom coaching. Jag är utbildad coach och inom ramen för verksamheten coachar jag kvinnor som söker förändring – både i livet och karriären.

Jag är född och uppvuxen i Mellansverige, men efter mina studier flyttade jag till Malmö där jag bodde några år innan jag flyttade till Bryssel för att jobba. Där blev jag kvar i nio år och arbetade både för EU:s institutioner och svenska myndigheter på plats. Coaching har varit ett återkommande tema genom mitt arbetsliv även om det skett i olika former genom åren. Min styrka ligger i mänskliga möten där jag kan ge stöd och peppa någon att ta nästa steg! Kanske handlar det om att byta jobb, eller förändra något i sin livssituation. Min förhoppning är att jag kan hjälpa till att skapa klarhet i en situation som känns jobbig. Jag vill ge pepp och stöd vid förändring, och skapa en känsla av glädje och frihet när vi är klara. Jag älskar att skapa vägar framåt och väcka glädje – då är jag som bäst!

2020 lämnade jag boulevarderna för bygatan och bor nu vid havet där Sverige tar slut. Tack vare Zoom och Teams kan jag träffa klienter över hela världen! 

Hur kan jag hjälpa dig?