Vem är du?
Kvinna och anställd i offentlig verksamhet och som vill utmana dig själv i ett sammanhang tillsammans med andra kvinnor som arbetar i liknande miljöer.

För dig som söker personlig utveckling både på jobbet och i livet.

NÄSTA KURSSTART
30 JANUARI 2023!


VÄLKOMMEN TILL STATE IT

Med State it vill vi ge dig ett härligt ställe för reflektion, utveckling och förändring och en plats där kvinnor som jobbar inom offentliga verksamheter får ett tryggt och peppande nätverk som kan stärka dem både i jobbet och livet.

Resan är din egen, men med dig har du erfarna kursledare och en grupp kvinnor som precis som du arbetar i offentlig verksamhet. Tillsammans skapar vi en plats för samtal om livet och karriären och ett stöd i riktning mot en härligare tillvaro.

State it är en kurs och ett nätverk skapat av kvinnor med lång erfarenhet av statliga jobb både på hemmaplan och i EU

State it

Så glad att jag gick kursen och fick verktyg för att tydliggöra både små och stora drömmar!

State It gav mig en rejäl skjuts framåt i min personliga utveckling, energiboost och ett nytt nätverk med fantastiska kvinnor.

Inspirerande att träffa andra kvinnor som trots olika bakgrund ändå delade många tankar och idéer. Kände mig pepp på att genomföra vissa förändringar och fick genom State it verktygen att göra det!

Skönt med ett kvinnligt nätverk som utöver karriär också fokuserar på mjuka värden som livshjul och drömmar.

SOM DELTAGARE I STATE IT FÅR DU:

  • ETT NÄTVERK MED KVINNOR SOM OCKSÅ ARBETAR INOM OFFENTLIG FÖRVALTNING
  • PEPP OCH INSIKT I OLIKA KARRIÄRMÖJLIGHETER INOM OFFENTLIG VERKSAMHET OCH MÖJLIGHET ATT UTBYTA ERFARENHETER MED DE ANDRA DELTAGARNA
  • KARTLÄGGNING AV VAR DU BEFINNER DIG JUST NU – OCH VART DU SKA
  • HJÄLP ATT SÄTTA HÅLLBARA MÅL BÅDE FÖR LIVET OCH JOBBET
  • KURSMATERIAL OCH COACHNING SOM HJÄLPER DIG ATT SÄTTA EN RIKTNING FÖR FRAMTIDEN
  • SEX KURSTILLFÄLLEN 60-90 MINUTER LÅNGA
  • ONLINEKURS PÅ KVÄLLSTID
  • INSPIRERANDE KURSLEDARE SOM STÖTTAR OCH GUIDAR DIG GENOM PROGRAMMET
  • ETT INDIVIDUELLT COACHNINGSTILLFÄLLE (VÄRDE 1 200 KRONOR)
  • FRI TILLGÅNG TILL GRUPPEN EFTER KURSPROGRAMMET, DVS. GRATIS GRUPPCOACHNINGAR, UTVECKLINGSTILLFÄLLEN, OCH PEPPTRÄFFAR.

 

ERBJUDANDE:

4 100 kronor
 INKLUSIVE MOMS

 (VÄRDE 6 900 KRONOR)

 

 

Vi gör det tillsammans!

Utöver er kursgrupp träffar ni mig Victoria Frelén, coach på Pompom coaching och initiativtagare till State it. 

Vid våra Zoomträffar håller jag ihop agendan men det är i mötet mellan alla deltagare som det händer. Och tänk dig själv – ett gäng smarta kvinnor samlade i ett och samma rum på en resa mot ett härligare liv. Det är en given succé!  

Vi har medlemmar från bl.a. Högsta domstolen, Domstolsverket, Regeringskansliet, Europaparlamentet, Europeiska utrikestjänsten, Transportstyrelsen, Sveriges ständiga representation till EU, Polisen, Region Skåne och Örebro Universitet. 

Såhär går det till:

Anmäl dig genom att klicka på knappen ”Jag anmäler mig” ovan. Via den skickas du vidare till Boka direkt där du väljer ”State it – kurs för kvinnor i offentlig verksamhet – 6 tillfällen”. Klicka dig vidare till de lediga bokningarna den 30 januari för att köpa kursen. Du betalar via Klarna vilket gör att du själv kan välja hur du vill dela upp betalningen. När du har anmält dig får du ett välkomstmail med ytterligare information om kursupplägg, material etc.

Så kul att du är med!

Vi ses på Zoom på måndagar kl. 19. Första kurstillfället är den 30 januari och sedan ses vi 13 februari, 27 februari, 13 mars, 27 mars och slutligen har vi en återträff den 29 maj. Våra träffar är mellan 60 och 90 minuter långa. I vårt låsta kursrum på Facebook lägger vi upp allt kursmaterial och där sker också allt ”mellansnack” mellan kursträffarna. State it är en trygg plats att dela sina erfarenheter och be om råd och pepp – allt som sägs i gruppen stannar i gruppen.