Välj en sida

KVINNA OCH ANSTÄLLD I OFFENTLIG FÖRVALTNING?

 

INTRESSERAD AV PERSONLIG UTVECKLING, KARRIÄR OCH STÖD FRÅN KVINNLIGA KOLLEGOR?

DÅ HAR

DU

KOMMIT RÄTT!

VÄLKOMMEN TILL STATE IT

State it är en kurs skapad av kvinnor med lång erfarenhet av statliga jobb både på hemmaplan och i EU.

Tillsammans med våra erfarna kursledare får du möjlighet och hjälp att staka ut din framtid, både privat och professionellt, och göra ditt offentliga jobb lite roligare.

Vi vill skapa ett härligt ställe för gemenskap, reflektion, utveckling och förändring och en plats där kvinnor som jobbar inom offentliga verksamheter får ett tryggt och peppande nätverk som kan stärka dem i deras framtida karriärer.

 

Jobb inom offentlig förvaltning, såväl statligt, regionalt som kommunalt, innebär ofta att vardagen styrs av omfattande regelverk. Det är väl också det som gör att andra tror att offentliga jobb saknar innovation och spännande arbetsuppgifter. Vi som har erfarenhet av offentlig verksamhet vet ju dock att det finns många spännande positioner och otroliga karriärmöjligheter. Vi vet också att det finns en massa kompetenta och härliga kvinnor som vill ha tillgång till ett nätverk av likasinnade för att kunna få tillgång till erfarenhetsutbyte över myndighetsgränserna.

SOM DELTAGARE I STATE IT FÅR DU:

  • ETT NÄTVERK MED KVINNOR SOM OCKSÅ ARBETAR INOM OFFENTLIG FÖRVALTNING
  • PEPP OCH INSIKT I OLIKA KARRIÄRMÖJLIGHETER INOM OFFENTLIG VERKSAMHET
  • KARTLÄGGNING AV VAR DU BEFINNER DIG JUST NU – OCH VART DU SKA
  • HJÄLP ATT SÄTTA HÅLLBARA MÅL BÅDE FÖR LIVET OCH KARRIÄREN
  • KURSMATERIAL OCH COACHING SOM HJÄLPER DIG ATT SÄTTA EN RIKTNING FÖR FRAMTIDEN
  • FEM GRUPPTRÄFFAR UNDER HÖSTEN OCH EN UPPFÖLJNINGSTRÄFF I FEBRUARI
  • ONLINEKURS PÅ KVÄLLSTID
  • INSPIRERANDE KURSLEDARE SOM STÖTTAR OCH GUIDAR DIG GENOM PROGRAMMET


LANSERINGSPRIS: 2 650 KRONOR INKLUSIVE MOMS.

ORDINARIE PRIS 3 990 KR INKLUSIVE MOMS

Boka senast 3 oktober
KURSSTART 7 OKTOBER

LÄS MER HÄR >

State it

Kursledare och inspiratör

Victoria Frelén – kursledare

Coach och utbildare med Skåne som bas. Erfarenhet av jobb inom flera svenska myndigheter och EU-institutioner. Älskar att se folk mötas och skapa nya vägar tillsammans.

Nataša Boškovic – inspiratör

Ministerråd och diplomat på postering i Bryssel. Lång erfarenhet av jobb inom offentlig sektor – både i Sverige och internationellt. Älskar att drömma stort!

 Såhär går det till:

 

Anmäl dig via länken som tar dig vidare till Boka direkt. Där väljer du ”State it” med kursstart 7 oktober. Du betalar kursavgiften direkt med kort eller väljer Klarna som betalningsalternativ. När du har anmält dig får du ett mejl som bekräftar din anmälan – hurra! Det kommer också ett mejl med all information du behöver inför kursen. Vi kör kursen live på en digital plattform (Zoom) som du får tillgång till i samband med kursstart. Första digitala tillfället är den 7 oktober,  sedan ses vi på Zoom 21 oktober, 28 oktober, 11 november, 25 november och slutligen har vi en uppföljning den 17 februari 2022. Vi börjar alltid kl. 19 och håller på ungefär en timme varje gång. Alla som deltar i kursen eller som har bidragit som föreläsare får tillgång till en sluten grupp på Facebook där allt kursmaterial finns och där vi fortsätter våra diskussioner, bollar frågor eller pratar löneförhandling eller kanske slänger upp tankar på att prova någon annan myndighet. Här släpper vi helt enkelt loss kraften i nätverket! Kul att du är med!